All in service

Onze werkwijze

Na een intakegesprek bij u thuis volgt er een bevestiging en inschrijving van het gastgezin. Super Nanny Au Pair Services zal voor u het familieprofiel samenstellen waarmee zij haar buitenlandse partner bureaus benadert.

De bemiddelingskosten wordt in 2 fasen aan het gastgezin gefactureerd; 50% na inschrijving en 50% bij een match van de au pair.

Profielen

Super Nanny Au Pair Services levert tijdens de zoekfase na een uitgebreide voorselectie 3 tot 8 au pair profielen aan. Deze profielen worden met zorg geselecteerd waarbij de wensen van het gastgezin centraal staan. Is het gastgezin geïnteresseerd dan verstrekt Super Nanny Au Pair Services skype en  telefoonnummer ( of whats app, facetime)  zodat het gastgezin kan communiceren met haar/hem en zo haar eigen keuze kan maken. Wanneer de match heeft plaatsgevonden, organiseert Super Nanny Au Pair Services de aanvraag vooruitwisseling Au Pair bij de IND (= verblijfsvergunning Au Pair) , de reis, verzekering en contracten voor het gastgezin. Na aankomst van de au pair onderhoudt Super Nanny Au Pair Services contact met het gastgezin en de au pair om er voor te zorgen dat alles naar tevredenheid verloopt.

Gastgezin alles uit handen nemen

Wanneer u voor Super Nanny Au Pair Services kiest dan komt het er op neer dat de zorg totaal in handen ligt van Super Nanny Au Pair Services: 

  • Juiste match
  • Ziektekosten/aansprakelijkheidsverzekering
  • Verzorging reis naar Nederland
  • Deelname Super Nanny Au Pair Services Cultural en Bonapa Event Program (verplicht)
  • Tussentijdse zorg en nazorg *
  • Bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar * 

Duur van het verblijf van de au pair

Een au pair mag niet langer dan 1 jaar als au pair in Nederland verblijven. Na het au pair jaar zal zij Nederland moeten verlaten en zullen wij haar moeten afmelden via een digitaal formulier bij de Immigratie – en Naturalisatie dienst (www.ind.nl )

* zie kostenoverzicht

VOOR INSCHRIJVING KLIK HIER

immigratie-aanvraag

Verblijfsvergunning au pair

Een au pair heeft een Machtiging tot Voorlopig Verblijf (MVV) en/of een Verblijfsvergunning Regulier (VVR) nodig.

 

lees meer

 

ziektekosten

Ziektekosten en aansprakelijkheidsverzekering

Als gastgezin bent u verantwoordelijk voor de ziektekosten en aansprakelijkheidsverzekering van uw au pair (dit is verplicht). Dit valt niet onder de basisdekking van uw eigen verzekering.

 

Super Nanny Au Pair Services kan dit voor u verzorgen via de verzekeringsmaatschappij die een totaal pakket voor au pairs aanbiedt. Er is keuze uit 2 dekkingsniveau’s; Au Pair of Au Pair plus, Europa of Wereld. De jaarpremie bedraagt tussen de €336 en €540. Dit bedrag zal door de verzekeringsmaatschappij d.m.v. een éénmalige automatische incasso van uw bankrekening worden afgeschreven.

Super Nanny Au Pair Services

Meer weten?

contact of bel 070 3814 812

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuws en ontwikkelingen direct in uw inbox.

We gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden en zullen deze nooit delen met derden.